Appartementen

Appartementen de Vlindertuin op Ameland verhuurt verschillende studio's en appartementen in Nes op Ameland, alle vakantiewoningen zijn voorzien van eigen keuken, gezellige, comfortabele zithoeken, eigen badkamers waarvan de meesten met bad, balkons of terras gelegen aan de binnentuin.  Ook voor groepen, familiefeesten of een reünie zijn onze vakantieverblijven op Ameland uitermate geschikt. Veel van onze appartementen zijn hondvriendelijk!

Bed en badlinnen zijn aanwezig in de appartementen, deze hoeft u dus niet mee te nemen!!!

Nieuw bij de Vlindertuin, De Vlinder een woonhuis met plaats voor maximaal 16 personen, met groot eigen terras en tuin, ideaal voor familieuitjes!! Kleinere groep, informeer naar de speciale tarieven!!

Atalanta

Appartement Atalanta is gelegen op de begane grond en beschikt over een terras met uitzicht op de tuin. Inrichting: 1 Slaapkamer met 2 bedden; 2 bedden in korte gedeelte van L-vormige woonkamer; douche/toilet; sfeerhaard; magnetron en oven.

meer informatie

Oranjetipje

Appartement Oranjetipje is gelegen op de 1e etage en beschikt over een Frans balkon met ruime woonkamer. Inrichting: ruime badkamer met muurschildering van zittende vrouw naast een zeehond; 2 bedden in woonkamer; stapelbed in slaapkamer; ligbad; magnetron en oven.

meer informatie

Aurelia

Appartement Aurelia is gelegen op de begane grond en beschikt via de openslaande deuren van de woonkamer over een eigen terras met uitzicht op het speelplaatsje in de tuin. Inrichting; ruime badkamer met bad en douche; 2 Slaapkamers.

meer informatie

Zilveren Maan

Appartement Zilveren Maan is gelegen op de begane grond en beschikt over een grote woonkamer aangrenzend aan een eigen terras op het zuiden. Inrichting: 2 Slaapkamers; grote badkamer met bad en douche; moderne keuken met oven, top-appartement!!

meer informatie

Heivlinder

Gelegen op 1e etage. Balkon met uitzicht op speelplaatsje. Grote badkamer met bad en douche. 2 slaapkamers. Ingericht in rood/wit tinten

meer informatie

Icarusblauwtje

Appartement Icarusblauwtje is gelegen op de eerste etage en beschikt over een modern ingerichte woonkamer grenzend aan een ruim terras op het zuiden. Inrichting: luxe slaapbank; slaapkamer met twee bedden; keuken met oven; badkamer met douche en toilet.

meer informatie

Kommavlinder

Appartement Kommavlinder is gelegen op de eerste etage en beschikt over een grote, L-vormige, zonnige woonkamer. Inrichting: Ruime badkamer met ligbad; 2 Slaapkamers, één met twee en één met drie bedden; moderne keuken met oven.

meer informatie

Kleine Vos

Appartement Kleine Vos is gelegen op de begane grond en beschikt over een woonkamer met openslaande deuren met eigen terras en uitzicht op de tuin. Inrichting: 2 Slaapkamers; badkamer met bad; Keuken met oven.

meer informatie

Grote Parelmoer

Appartement Grote Parelmoer is gelegen op de eerste etage en beschikt over een grote woonkamer aangrenzend op balkons op het zuiden. Inrichting: 2 Slaapkamers; grote badkamer met bad en douche; goede keus!!

meer informatie